Hygiëne en infectiepreventie

Persoonlijke hygiene, optimale bescherming en verzorging is belangrijk voor uzelf en voor uw omgeving. Niet alleen voor uw persoonlijke bescherming, maar ook om te voorkomen dat micro-organismen worden overgedragen op anderen. Ons assortiment bevat producten voor een doeltreffende handhygiëne en merkproducten voor lichaamsverzorging. De verpakkingen en dispensers zijn zo ontwikkeld dat ze de kans op kruisbesmetting minimaliseren. Het design van de productverpakkingen zorgt er tevens voor dat deze perfect passen in elke situatie en op elke locatie.

Een open kantoor betekent dat collega’s dichter bij elkaar zitten of zelfs bureaus delen. Meer delen betekent dat mensen zich zorgen maken over de hygiëne op kantoor. De oplossing? Plaats hygiëne-oplossingen als handdesinfectieproducten en facial tissues binnen de kantooromgeving waarmee een actief preventiebeleid wordt gevoerd om besmetting te voorkomen.

Ook biedt oplossingen voor een schone (bedrijfs)keuken door een uitgebreid assortiment van producten, systemen, doseerapparatuur en hulpmaterialen voor het reinigen en desinfecteren van keukenoppervlakken.

HealtHY4all kan u helpen bij het opzetten van een actief preventiebeleid als het gaat om hygiene en infectiepreventie op het werk. Wij doen dat door het aanbieden van de juiste producten en door de juiste ondersteuning als het geven van trainingen, workshops e.d.

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact.