Ons deskundig team

HealtHY4all staat voor een persoonlijke begeleiding van uw medewerkers als het gaat om het verbeteren van hun gezondheid. Tevens is het mogelijk dit te doen middels workshops en/of lezingen over specifieke onderwerpen als voeding, overgang, stress & slapen en sport. Hiervoor hebben wij gespecialiseerde medewerkers in dienst die ervaring hierin hebben en dit kunnen faciliteren.

De volgende professionals zijn aangesloten bij HealtHY4all :

Intake, bloedafname en lifestyle

Ursula Schepers

Ursula heeft als medewerkster bloedafname veel ervaring opgedaan bij verschillende ziekenhuizen en huisartsenlaboratoria. Tevens is zij gecertificeerd lifestyle coach en begeleid zij mensen daarbij. Zij heeft daarbij een aantal aandachtgebieden:

 • Creëer mentale rust en optimaliseer je aandacht
  • Optimaliseren van je voeding en vitaliteit
  • Waarin wil je je ontwikkelen
  • Welke dingen kosten je energie en waar krijg je energie van

Ursula doet bij HealtHY4all de intake, waarbij zij de vragenlijst doorneemt en de bloedafname voor het onderzoek verzorgt.

AngelaRuizeveld

Voeding & vitaliteit

Angela Ruizeveld

Angela Ruizeveld weet, door haar jarenlange ervaring als manager in de financiële sector, hoe belangrijk het is als er aandacht is voor vitaliteit. Ze was in die rol altijd gefocust op; hoe zorg ik dat talenten van mensen benut worden, zitten ze wel op de juiste plek, sporten ze voldoende, is er ruimte voor ontspanning, is er voldoende nieuwe inspiratie?

Kortom, hoe kan de vitale energie van een ieder nog meer stromen? Angela heeft ervaren dat het zowel letterlijk als figuurlijk een winst is als er binnen een organisatie aandacht is voor wat medewerkers meer energie geeft. Angela heeft ook ervaren wat de vervelende gevolgen zijn als er geen aandacht voor is.

Ze sport en beweegt zelf graag, begeleidt mensen bij het hardlopen en geeft pilates-trainingen voor een betere balans en meer (veer)kracht. Ook wat betreft gezonde voeding brengt Angela mensen graag weer op juiste spoor. Je kunt haar inzetten voor vitaliteitstrainingen en ze geeft advies op maat t.b.v. een vitaliteitstraject dat past bij jou of jouw organisatie. Door haar expertise en enthousiasme weet ze je te inspireren en laat ze je ervaren hoe je met meer vitaliteit het verschil kan maken. Angela’s motto is: pak zelf de regie op vitaliteit!

“In de ene helft van ons leven offeren we ons leven op om geld te verdienen, in de andere offeren we geld om weer gezond te

worden. En al die tijd gaan gezondheid en leven er zachtjesaan van door” – Voltaire; Frans schrijver en filosoof (1694-1778)

Stress & Slapen, fysiotherapie

Yvonne Groenendijk

Yvonne is meer dan alleen een fysiotherapeute: je kan bij haar terecht met klachten aan nek-schouder, -rug, blessures, energieproblemen, slaapproblemen, fibromyalgie of overbelasting van lichaam en/ of geest. Maar ook als je gewoon een druk leven hebt, en af en toe even wilt ontspannen of je hoofd wilt leegmaken, ben je bij haar aan het juiste adres.

Belangrijk bij haar aanpak is dat zij, los van je eventuele klachten, altijd naar jou ‘als geheel’ kijk. Wie ben je en wat heb jij nodig? Soms moet je verder kijken: zo kan hoofdpijn vanuit je nek komen, maar net zo goed vanuit een scheef bekken of door een (onbewust) hoge ademhaling. Yvonne focust bij haar aanpak op: Ontspannen, Bewegen, Ademen en Slapen

Fysiotherapie & Sporten

Jens van den Brink

“Een gezond bedrijf begint bij haar medewerkers.”

Hier is iedereen en ook Jens het wel over eens. Maar hoe doe je dit? Er zijn meerdere opties. Als bedrijf kun je een abonnement afsluiten bij een sportschool, bootcamps & yogalessen organiseren of een fitnessruimte in het pand laten maken.

Helaas ziet ook Jens dat sporten met het bedrijf in praktijk niet zo werkt als gehoopt.

 • De meest fitte mensen maken in de praktijk het meest gebruik van de sportfaciliteiten
 • Het sporten neemt veel tijd in beslag waardoor medewerkers er puntje bij paaltje vaak vanaf zien (je moet immers; van je werkplek, omkleden, sporten, douchen en weer terug naar je werkplek)
 • Low budget sportscholen kijken niet naar risicogebieden van het individu
 • Er is vaak geen aandacht voor het verminderen van de bestaande fysieke klachten door een gebrek aan kennis in low budget sportscholen
 • Meetbare verbetering van vitaliteit en gezondheid is niet inzichtelijk

Hoe werkt dit bij HealtHY4all Fitention Mobile:

 1. Je zet je HISS-training in de agenda van de HealtHY4all Fitention Mobile.
 2. Fitention rijdt zijn mobile sportschool bij jouw bedrijf voor de deur op de afgesproken tijd.
 3. 20 minuten lang doe je een work-out onder begeleiding van een fysiotherapeut/personal trainer. Deze work-out kan in je gewone werkkleding doen, dus verspilt geen tijd aan douchen en omkleden.
 4. Jij zit weer op je werkplek met frisse energie!

De voordelen van de HealtHY4all Fitention Mobile zijn legio:

 • Meetbaar resultaat & verbetering van company health
  • Mobiele sportschool rijdt voor
  • Slechts 30 minuten van werkplek
  • Verhoging productiviteit op de werkvloer
  • Relatief lage kosteninvestering

Hanneke Molenaar

Van oorsprong is Hanneke verpleegkundige. Ze heeft altijd grote interesse gehad in voeding en wat dat met je lichaam doet. Ook in haar opleiding tot menopauze-verpleegkundige kwam voeding weer veelvuldig aan bod. Het is verbazingwekkend dat vrouwen in de overgang zich zoveel beter kunnen voelen met de juiste voeding. Hanneke is zich steeds verder gaan specialiseren. Ze is gediplomeerd orthomoleculair therapeut, voedings- en leefstijlcoach, sportvasten therapeut en oersterkcoach. Zij richt zich op zowel vrouwen als op mannen als het gaat om voedingsadviezen, bewegen en (eventueel) afvallen.

​Vrouwen kunnen bij haar terecht voor begeleiding en adviezen op het gebied van de overgang. Ze kunnen een persoonlijk traject krijgen maar Hanneke geeft ook workshops voor groepen.

Margreet Sack

Elke vrouw komt een keer in de `overgang`.  Een levensfase waarin diverse verschijnselen zoals  opvliegers, slaapproblemen, ongewilde gewichtstoename en stemmingswisselingen kunnen optreden.

Sommige vrouwen doorlopen deze levensfase zonder problemen. Andere vrouwen raken uit balans ten gevolge van schommelingen in de hormoonhuishouding.

Als ervaren overgangsconsulente heeft Margreet inmiddels honderden vrouwen in de overgang begeleid en van advies voorzien. Ze is bovendien ervaringsdeskundige.

Als afgestudeerd verpleegkundige volgde ze in 2010 met succes de specialistische post HBO-scholing tot Verpleegkundig Overgangsconsulent aan het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam.

Eveneens is ze als verpleegkundige gespecialiseerd in preventieve zorg en welzijn. Ze voert regelmatig gezondheidsonderzoeken uit in haar praktijk in Doorn en op locatie van diverse bedrijven en instellingen. Leefstijladvisering en – begeleiding vloeien daarbij voort uit de resultaten van die consulten. Waarin gezonde voeding, beweging, ontspanning, een passend gewicht en verantwoord afvallen hierin een belangrijke rol spelen.

“Elke vrouw is uniek en beleeft deze levensfase op haar eigen unieke manier.  Door kennis en inzicht op te doen, kan je op tijd beginnen met goede zorg voor jezelf en werken aan behoud en verbetering van dagelijkse vitaliteit en gezondheid.”

Werk & Personal Coaching

Hans Vermeulen

Hans zijn roots liggen in de laboratoriumbranche. Hij is begonnen als analist en heeft bij diverse universitaire centra gewerkt. Daarna heeft hij de overstap gemaakt naar de commerciële kant en heeft meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd als accountmanager en salescoach bij diverse grote spelers op laboratoriumgebied.

Hans kan zich als geen ander inleven in degene die tegenover hem zit en daardoor ook de juiste vragen stellen. Hierdoor weet hij snel de essentie te pakken, te analyseren en tot de kern door te dringen. Hans straalt een natuurlijke rust uit waardoor hij snel het vertrouwen weet te winnen van zijn gesprekspartner. Dat, zijn inlevings- en analytisch vermogen maken dat coachen van mensen hem op het lijf geschreven is. Hij denkt out of te box en kan het beste in de mens naar boven halen. Hierdoor is persoonlijk werkplezier en (bedrijfs-)resultaat gewaarborgd.

Yvonne-Gulikers

Werk & Personal Coaching

Yvonne Gulikers

Yvonne heeft jarenlange commerciële ervaring opgedaan binnen diverse branches als Account Manager, product-/projectmanager maar daarnaast ook als (commercieel) trainer/coach.

Haar passie en haar kwaliteiten zijn het begeleiden, coachen van mensen binnen hun werk, maar ook daarbuiten. Ze kan mensen motiveren het maximale uit zichzelf en iedere situatie te halen. Ze is en blijft altijd positief en weet dat ook over te brengen op anderen. In complexe situaties, hoe slecht deze ook kunnen zijn, ziet ze mogelijkheden. Ze kent daarin geen belemmeringen. Nadruk ligt op het onderscheidend vermogen van mensen en door dat onderscheidend vermogen optimaal rendement voor het bedrijf te leveren.

Yvonne is een relatiemanager in hart en nieren. Het op een juiste manier opbouwen van relaties geeft veel voldoening zeker als de gestelde doelen daarmee bereikt worden.

Er zijn een aantal woorden die haar gedrag en karakter het beste weergeven. Dit zijn, toewijding, ondernemend, analytisch, stressbestendig, motivatie en innovatie. Daarnaast is ze iemand die nooit opgeeft.