Als bedrijf actief bezig zijn met de gezondheid van je werknemers vergroot het werkplezier en verlaagt het ziekteverzuim

Gezonde en vitale medewerkers zijn van essentieel belang voor ieder bedrijf. Door een actief beleid te voeren op dit gebied is het mogelijk de gezondheid van uw medewerkers te verbeteren waardoor medewerkers creatiever en loyaler worden, beter zullen samenwerken en minder vaak ziek zijn.

HealtHY4all kan u daarbij helpen. Wij doen dit door het uitvoeren van een controle op de gezondheid van u medewerkers en door het volledig opzetten en ondersteunen van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Vaak hebben kleine verbeteringen in leefstijl al een groot effect op de gezondheid wat al kan leiden tot een lager verzuim.

De controle op de gezondheid van uw medewerkers wordt uitgevoerd middels diverse en door TNO gevalideerde instrumenten en door een gedegen laboratoriumonderzoek. Na deze gezondheidscheck zal een gepersonaliseerd actieplan worden opgesteld waarbij het doel is de gezondheid van de medewerker te verbeteren op de manier die het beste bij hem/haar past.

Daarnaast kunt u binnen uw bedrijf de juiste hygiëne maatregelen Hygiëne en infectiepreventie nemen om mogelijke verspreiding van micro-organismen te beperken en te voorkomen. HealtHY4all kan dat realiseren door het leveren van de juiste producten in combinatie met de juiste trainingen, protocollen en ondersteuning.

Wilt u meer weten over duurzame inzetbaarheid, klik dan hier

Wilt u meer weten over hygiëne maatregelen voor bedrijven, klik dan hier