Iedereen die bezig is met zijn of haar gezondheid vraagt zich regelmatig af hoe gezond hij of zijn nu werkelijk is. Ook al eten we gezond en bewegen we voldoende, dan nog komt deze vraag regelmatig naar boven. Maar ook als we minder gezond zijn en minder bewegen willen we vaak weten hoe gezond we werkelijk zijn. Door dat te meten creëren we een vertrekpunt vanaf waar we kunnen gaan werken aan het verbeteren van onze gezondheid en het verhogen van onze vitaliteit.

Door in te zoomen op iemands gezondheid en door persoonlijke begeleiding is het mogelijk mensen gezonder en vitaler te maken. Hierdoor voelt iemand zich beter en kunnen ziektes en klachten voorkomen worden. Doel is uiteraard om mensen gezonder te maken en langer te laten leven, maar daarnaast biedt een dergelijk traject ook nog het grote voordeel dat iemand zich gelukkiger gaat voelen.

De controle op uw gezondheid wordt uitgevoerd middels diverse en door TNO gevalideerde instrumenten en door een gedegen laboratoriumonderzoek. Na deze gezondheidscheck zal een gepersonaliseerd actieplan worden opgesteld waarbij het doel is uw gezondheid te verbeteren op de manier die het beste bij u past. Ook is het mogelijke om specifieke diagnostiek aan te vragen om u te testen op bepaalde ziektebeelden of ziekteverwekkers.

De persoonlijke begeleiding zal gebeuren door iemand vanuit ons professionele team die de juiste kennis heeft u op een bepaald gebied te helpen. Dit kan zijn op het gebied van voeding, lifestyle, sport, stress & slapen, overgang, werk en meer.

Wilt u weten hoe u kan helpen bij het verbeteren van uw gezondheid, neem dan contact met ons op.